TREŠNJEVKA 4s STAN 115m2 PRODAJA 320000

ID Kod618
Lokacija:
Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Stan
Ukupan broj soba:
4
Spavaće sobe:
4
Kupaonica:
2
Kat:
2
Ukupno katova:
2
Cijena:
320.000€
Površina:
115 m2
Prodaje se stan ukupno 115 m² stambene površine na dvije etaže i pripadajuće dva balkona orjentirana na zapad. Stan se sastoji se od: hodnika, tri spavaće sobe, garderobne sobe, dvije kupaone, zasebnog WC-a, kuhinje, smočnice, prostorije za pranje rublja, dnevnog boravka, balkona i unutarnjeg stepeništa. Garaža u minus etaži nije uključena u cijenu (+25 000 Eur). Agencijska naknada za kupca iznosi 2% + PDV
Ovu lokaciju karakterizira dobra prometna povezanost sa centrom grada i dostupnost ustanova s obzirom da se nalazi u blizini Remize, cca 550 m , autobusnog stajališta na Baštijanovoj ulici udaljenosti cca 100 m, Doma zdravlja na udaljenosti 200 m, vrtića na udaljenosti od 200 m, u blizini osnovnih škola Voltino i Ljubljanica, crkve, parkova...
KONSTRUKCIJA
Vanjski zidovi i unutarnji nosivi bit će izvedeni od porotherm profi opeke debljine 25 cm, pregradni od porotherm opeke debljine 12 cm. Nosivi sistem građevine čini armirano-betonska konstrukcija,koju čine AB deke, AB stupovi, AB nadvoji i AB stropne ploče. Stubište unutar građevine izvodi se kao trokrako.
PROČELJA FASADE
Izvodi se visokokvalitetni fasadni sustav kamenom vunom debljine 15 cm, završni sloj u bojama predviđenim arhitektonskim projektom.
ZIDOVI I STROPOVI
Stropne ploče izravnavaju se gletanjem. Završna obrada betonskih i pregradnih zidova je bojanje poludisperzivnom bijelom bojom ili prema odabiru kupaca. Zidovi od blok opeke žbukaju se gipsvapnenom i vapneno-cementnom žbukom te bojaju. Kod zidnih se pločica sve dilatacijske fuge, kao i rubovi i kutni završetci, izvode sa zaštitnim kutnim profilima. U sanitarnim čvorovima svi zidovi se oblažu keramičkim pločicama od poda do stropa.
PODOVI
Na podovima lođa su protuklizne keramičke pločice otporne na niske temperature, u kupaonicama keramika visoke kvalitete. Boju parketa bira kupac sam po uplati kapare.
VANJSKA STOLARIJA I BRAVARIJA
Vanjska stolarija bit će izvedena od PVC-a s više komornih profila visoke toplinske izolacije koja zadovoljava standarde niske potrošnje energije. Prozori i balkonska vrata opremljeni pripadajućom kutijom za električne ALU rolete i komarnicima. Bit će ugrađene vanjske prozorske klupčice od prirodnog kamena i unutarnje prozorske klupčice od lakiranog MDF-a ili po izboru kupaca. Stakla su troslojna s nisko energetskim premazom punjena Argonom. Izlazi na terase izvedeni su kliznim stijenama ili balkonskim vratima.
ZAJEDNIČKI PROSTORI
Povezanost između etaža omogućena je unutarnjim stubištem. Podovi stubišta i hodnika popločeni su keramičkim pločicama. Ograde i rukohvati u stubištima izvedeni su kao bravarska ograda visine 100 cm.
GARAŽE
U garažu se vozilima pristupa rampom širine 5,5 m iz ulice. Garažni prostor projektiran je kao suteren te ima blagi kut ulaska vozilima, a predviđeno je i prozračivanje pomoću prozora. Ulaz i izlaz pješacima predviđen je stubištem sa zapadne strane objekta.
UVJETI ODRŽAVANJA GRAĐEVINE
Svaki kupac kod preuzimanja stana dobiva knjižicu sa uputama za korištenje i održavanje stambenog prostora.
UREĐENJE OKOLIŠA
Ozelenjeni dio parcele iznosi propisanih 30% parcele te će biti hortikulturno uređeno u skladu s lokalnim uvjetima sadnjom autohtonog bilja uz zadržavanje predvrta uz cijeli zapadni dio objekta, tj uz ulicu, izuzev kolni i pješački ulaz.
UNUTRAŠNJE UREĐENJE STANOVA
ULAZNA VRATA
Ulazna vrata u stan su protuprovalna i protupožarna s dodatnom zvučnom izolacijom i samospuštajućim brtvama koje smanjuju zrakopropusnost vrata. Obloga vratnog krila s vanjske strane je panel s modernim 3D dizajnom dok je s unutarnje strane glatki panel bijele boje ili po izboru kupca.
UNUTARNJA STOLARIJA
Unutarnja stolarija bit će izvedena od punih, glatkih vrata s dovratnikom od MDF-a lakirano u bijeloj boji, boji drveta ili po izboru kupca.
PODOVI I ZIDOVI
Završna obrada podova u kuhinjama i sanitarijama izvodi se postavljanjem keramičkih pločica na plivajućem cementnom estrihu. U svim ostalim prostorijama postavlja se gotov, lakirani, hrastov parket klase E, ili po izboru kupca (pločice do 250,00 kn/m², parket do 350,00 kn/m²). Svi unutarnji zidovi bojaju se polu disperzivnom bijelom bojom. Zidovi i podovi kuhinja, kupaonica i toaleta obloženi su kvalitetnim keramičkim pločicama. Moguć izbor kupca-pločice do 250,00 kn/m².
SANITARNI ČVOROVI
Sanitarna oprema u kupaonicama visoke kvalitete, sadržavat će kadu, ili walk in system, slavinu za kadu s tuš setom, umivaonik s ormarićem, slavinu za umivaonik, konzolnu WC školjku s podžbuknim vodokotlićem.
VODOVOD I ODVODNJA
Predviđeno je spajanje građevine na javni vodoopskrbni cjevovod koji se nalazi u Subotičkoj ulici. Mjerenje potrošnje sanitarne vode izvodi se po sistemu glavnih i sekundarnih vodomjera koji su smješteni na hodniku pojedine etaže. Svaki stan ima zasebno pripadajuće mjerno mjesto vodomjernog ormarića na hodniku stubišta dok je glavni ventil za zatvaranje dovoda vode smješten unutar stana. Osim vodovoda sanitarne vode izvest će se unutarnja i vanjska sanitarna hidrantska mreža. Elaboratom zaštite od požara predviđena je protupožarna zaštita unutarnjom i vanjskom hidrantskom mrežom. Sanitarne otpadne i oborinske vode odvode se u sustav javne gradske
odvodnje.
GRIJANJE, HLAĐENJE I VENTILACIJA
Kao izvor toplinske energije za grijanje predmetne građevine i pripremu potrošne tople vode predviđeno je plinsko etažno grijanje. U svaki stan ugrađen je najmoderniji kondenzacijski bojler. Grijaća tijela u stanovima su plosnata radijatorska tijela postavljena na zidove pomoću konzola. Kupaone i toaleti bit će opremljeni i podnim grijanjem. Za potrebe hlađenja stanova predviđena je ugradnja mono split sustava klima uređaja. U dnevnom boravku ugrađena je zidna inverter klima. Na lođama se nalazi vanjska jedinica split uređaja. Svi sanitarni prostori u stanovima bez vanjskih otvora ventiliraju se prisilno putem impulsnih ventilatora. Za odvod para u kuhinji
izveden je izvod prema zajedničkom vertikalnom šahtu.
ELEKTRIČNE INSTALACIJE
Priključak zgrade na niskonaponsku el. mrežu izvest će se sukladno elektroenergetskoj suglasnosti.Etažni mjerni ormarići smješteni su na hodniku svake nadzemne etaže objekta. Svaki stan ima zasebno brojilo za mjerenje potrošnje el. energije. Rasvjeta hodnika, stubišta i tehničkih prostoraizvedena je LED rasvjetnim tijelima. Unutar stanova izvedena je priprema za postavljanje rasvjetnih tijela.
ZAJEDNIČKI ANTENSKI SUSTAV
Antenski sustav SAT7TV na krovu, te kabelsko antensko čvorište u DTK ormariću u garažnom prostoru osigurava signal koji se vodi do etažnih razdjelnika gdje se putem aktivnih multirazvodnika signal vodi direktno do pojedinog stana.
PORTAFONSKA INSTALACIJA
U svakom stanu izvedena je slušalica s tipkalom i video ekranom, a na ulazu pozivni uređaj sa šifrarnikom, čime se omogućuje video veza između ulaza i pojedinog stana. Na ulazu u svaki stan postavljeno je tipkalo.
ENERGETSKI RAZRED
Predviđen „B“ energetski razred objekta.
Izborom materijala vrhunskih karakteristika postižu se vrlo velike uštede u utrošku energenata te velika zaštita od buke. Izvođenjem vanjski zidova od porotherm opeke, fasade od stiropora 15 cm debljine, ugradnjom vrhunske stolarije, postavljanjem kondenzacijskih bojlera i kvalitetnih uređaja za hlađenje te izvedba cjelokupnog objekta pružaju mogućnost ostvarivanja visoke energetske učinkovitosti objekta. U cijenu je uključeno garažno parkirno mjesto.Komunalije
 • Voda
 • Plin
 • Centralno grijanje
 • Struja
 • Gradski vodovod
 • Grijanje: Etažno plinsko centralno
 • Asfaltni put
 • Gradska kanalizacija
 • Gradski plin
Dozvole
 • Energetski razred: B
 • Građevinska dozvola
 • Vlasnički list
 • Uporabna dozvola
Tehnika
 • Portafon
Parking
 • Parkirna mjesta: 1
 • Garaža
Blizina sadržaja
 • Park
 • Fitness
 • Sportski centar
 • Igralište
 • Vrtić
 • Trgovina
 • Škola
 • Javni prijevoz
Ostalo
 • Balkon
 • Površina balkona: 6 m2
 • Godina izgradnje: 2022 godina
 • Broj etaža: dvoetažni
 • Tip stana: u stambenoj zgradi
 • Novogradnja
 
© 2017 2MAER-ZAGREB NEKRETNINE d.o.o. - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.